Actuele selectieprocedures

Your organisation is our sport

Polar logo

Voor onze opdrachtgever Polar Benelux voeren wij de selectieprocedure uit voor een:

Rayon Manager Club & B2B markt
(West/Zuid-Nederland evt. stukje België).

OVER POLAR

 

In 2017 viert Polar Electro 40 jaar pionieren in draagbare sport-technologie. Polar heeft een duidelijke marktleiderspositie bereikt met innovatieve producten, toepassingen en diensten. De basis van het succes van de onderneming is haar technologische voorsprong en design geweest.

 

Met de combinatie van sterke R&D en grondig inzicht in het menselijk lichaam en zijn omgeving legt Polar de nadruk op oplossingsgerichte productontwikkeling. Mensen motiveren het beste uit zichzelf te halen met behulp van unieke innovaties, die een oprechte oplossing inhouden en persoonlijk zijn, is dan ook de missie van de organisatie.

 

DE FUNCTIE

 

Door middel van sterke partnerships en integratie van Polar Componenten in bijna 95% van de wereldwijde productie van cardio-apparatuur heeft Polar een sterk netwerk opgebouwd in fitness clubs, bij sport/health-professionals en in het bedrijfsleven.

 

Voor de Benelux-organisatie, met vestigingen in België en Nederland, is Polar op zoek naar een energieke Rayon Manager Club/B2B.

 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en de ontwikkeling van nieuwe en bestaande klanten/verkoopkanalen in jouw gebied (regio Zuid, Rotterdam tot en met Noord-Vlaanderen). Je weet de ondernemer ervan te overtuigen dat het gebruik van Polar-producten een toegevoegde waarde voor zijn businessmodel is en bent vervolgens in staat de medewerkers te motiveren om van het werken met Polar een succes te maken. Het geven van trainingen, demonstraties en begeleiden van effectieve marketingacties zijn hierbij van wezenlijk belang.

MINIMALE FUNCTIE-EISEN

 

  • ALO of vergelijkbare opleiding op het gebied van trainings- en bewegingsleer
  • Relevante verkoopervaring met aantoonbare resultaten
  • Actueel netwerk binnen de fitnessclub- en B2B-branche
  • Pro actief, daadkrachtig en ondernemersmentaliteit
  • Native SoMe en handig met draagbare technologie
  • Passie voor sport(beoefening)
  • Flexibel en zelfstandig
  • Woonachtig in het bereik van Den Bosch – Breda – Eindhoven
  • Ervaring in Vlaanderen is een pré

 

Ben je geïnteresseerd in een innovatieve dynamische baan bij een toonaangevend merk? Voldoe je in ieder geval aan de minimale eisen?

 

Stuur dan voor 10 maart je CV met een persoonlijke motivatie aan Roland Rijshouwer via info@sportworks.nl.

 

Polar stelt acquisitie en directe reacties op deze vacature of toekomstige opdrachten niet op prijs.

Neem contact op