De mensen

Onze drive is de kracht van sport

Roland

Roland Rijshouwer

Roland is oprichter van SportWorks. Hij mag zich na 10 jaar ervaring in de sport- & recreatiesector specialist noemen in het opzetten van landelijke en lokale samenwerkingen en het implementeren van projecten gericht op sport, de maatschappij en het sociale domein.

Voor NOC*NSF heeft hij ruim vier jaar als landelijk projectleider Sport en Bewegen in de Buurt gewerkt.

Bij de Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) is hij actief als projectleider voor de kwaliteitsontwikkeling en beroepsvorming van Buurtsportcoaches en Combinatiefunctionarissen.

Hij verzorgt sinds 2005 verander- en ontwikkelprocessen en competentietrajecten voor o.a. zwembaden, fitnessclubs, sportverenigingen en overheden.

“Mensen die op hun plek zitten en doen waar ze echt van nature goed in zijn, daar kan ik van genieten. (Sport)teams die samen beter presteren en op elkaar ingespeeld zijn, vind ik fascinerend en houdt mij bezig.”

Roland zijn passie is sport. Hij is overtuigd van de maatschappelijk kracht en waarde van sport. Daarom heeft hij van zijn overtuiging zijn beroep gemaakt.

“Genieten van de kleine dingen in het leven dat is waar ik voor ga.”
“Simpel is het moeilijkst.”

Competenties waar Roland in uitblinkt: inlevings- en aanpassingsvermogen, flexibiliteit, coachen, creativiteit en een groot analytisch vermogen.

Désirée

Désirée Holstege

Désirée is jaren in front- en back office functies werkzaam. Zij houdt zich binnen SportWorks bezig met het coördineren van de backoffice, webredactie, social media en is coördinator Zuid-Nederland van het project
De Gezonde Sportkantine (Jongeren op Gezond Gewicht).

Zij krijgt veel energie van het in beweging brengen van mensen naar een meer bewuste leefstijl zowel fysiek als mentaal zodat zij meer in hun kracht komen. Mede reden voor het volgen van een coach-therapeutopleiding.

“Ik geniet ervan als mensen hun leven vanuit hun hart vormgeven.”
“Volg je hart dan verdwaal je nooit.”

In haar vrije tijd voetbalt zij graag met haar zoon en werkt ze zich in de sportschool in het zweet.

De competenties van Désirée: empathie/inlevingsvermogen, betrokken, sociabiliteit, kwaliteitsgerichtheid.

Neem contact op