Inzicht en selectie

Your organisation is our sport

U heeft een vacature en wilt de best passende kandidaat aannemen?

“Kwaliteit leveren en alles uit jezelf halen, dat is waar wij voor gaan.
Mensen zijn de drijvende kracht binnen organisaties. Mensen die met passie werken, hun talent kennen en tot uiting laten komen, leveren optimaal resultaat. Dát is onze drive!”

SportWorks biedt sportorganisaties een laagdrempelige professionele selectie aan waarmee u weet wie u écht voor u hebt, en wie het beste past op de openstaande vacature en binnen het team.

Bij het vrijkomen van een positie binnen het team is het essentieel dat de nieuwe medewerker écht passend is. Weet dus goed wie je aanneemt.

Vaak wordt iemand aangenomen op basis van gevoel of een goede indruk. Dat hoeft niet altijd verkeerd te zijn, het is vaak wel een gok, een dure gok als u het mij vraagt.

Door gebruik te maken van onze professionele competentie- en persoonlijkheidsscreening, kunt u de kandidaten matchen op de gevraagde competenties. U krijgt hierdoor een betrouwbaar beeld van degene die u voor u hebt. Daarnaast kunt u bij moeilijk vervulbare posities naar andere groepen kijken waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

Zo kan de zorgmedewerker zomaar geschikt zijn om je nieuwe buurtsportcoach te worden. De match van een kandidaat met een functie staat centraal .

SportWorks kan op verschillende manieren ondersteunen bij het aannemen van de best passende kandidaat. Afhankelijk van wat u zelf wilt of kunt doen, helpen wij om een professioneel selectietraject uit te voeren of onze expertise aan het traject van je organisatie toe te voegen.

Resultaat: een professioneel selectietraject, een duurzame match, een goed begin voor kandidaat en organisatie, betere afstemming van verwachtingen, minder kans op voortijdige uitstroom.

Neem contact op