Organisatie- en teamontwikkeling

Your organisation is our sport

Sport en bewegen wordt steeds meer betrokken bij maatschappelijke thema’s binnen het sociale domein en in het bedrijfsleven.

Organisatie- en beleidsdoelstellingen staan centraal, bepalen de samenstelling, de benodigde competenties en de ontwikkeling van uw team.

Bij iedere organisatie en samenwerking zijn heldere doelen en resultaten het uitgangspunt. Iedereen weet welke rol of bijdrage er geleverd moet worden en is goed op elkaar ingespeeld.

SportWorks richt zich met haar aanpak op het ontwikkelen en samenwerken van organisaties en binnen teams. Met sterke organisaties en kansrijke samenwerkingen behaalt u maximale resultaten.

Organisatie- en teamontwikkeling

Werken uw mensen in hun kracht en doen ze waar goed in zijn? Goed om uzelf deze vraag te stellen. De kwaliteit van uw medewerkers is de bindende factor voor uw klanten en essentieel voor het behalen van de organisatiedoelstellingen.

SportWorks maakt uw organisatie en uw teams sterker. Door competenties en vaardigheden meetbaar te maken, krijgt u meer inzicht in de kwaliteiten, persoonlijkheden en de rollen binnen het team.

Op basis van deze inzichten maken we samen met u de meest succesvolle opstelling en benutten we optimaal de kwaliteit en het talent van uw medewerkers.

Het resultaat is helder, duidelijk en direct bruikbaar; u kunt gericht ontwikkelen, u beschikt over meer continuïteit binnen uw organisatie en u behaalt meer rendement.

“Selecteer de best passende medewerkers, zet ze op de juiste positie en ga voor een winnend team!”

Wilt u ook meer uit uw organisatie en team halen?

Neem contact op